Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 09 mar 2017, 20:43 
Offline
V-początkujacy

Rejestracja: 09 mar 2017, 20:35
Posty: 1
Podziękował: 0 razy
Pomógł: 0 razy
witam serdecznie

jestem szczęśliwym posiadaczem HP Proliant DL380 G6 niestety nie mam cacha na pokładzie
chce kupic cache i bateryjke do kontrolera który jest na płycie gł p410 tylko rodzi sie pytanie.
czy potrzebuje miec aktywny Smart Array advanced Pack żeby cache funkcjonował czy nie muszę ?? jeżeli ma ktoś doświadczenie w tym temacie to chętnie posłucham.

dziękuje za każdą rade i info
Pozdrawiam


Na górę
 Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 09 mar 2017, 23:01 
Offline
V-początkujacy

Rejestracja: 13 wrz 2009, 20:46
Posty: 15
Podziękował: 0 razy
Pomógł: 0 razy
To raczej działało w drugą stronę, by wpisać klucz licencji Smart Array Advanced Pack musisz posiadać jakiś minimalny Cache i Battery Kit. Chyba nic ostatnio się nie zmieniło, najlepiej zapytać u sprzedawcy/partnera HPE.

_________________
Michał


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
Copyright © 2008-2012. All Rights Reserved Virtual-IT.pl