Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 25 lis 2016, 15:39 
Offline
V-początkujacy

Rejestracja: 25 lis 2016, 15:29
Posty: 1
Podziękował: 0 razy
Pomógł: 0 razy
Witam
Problem dotyczy rozdzielczości na systemie NT 4.0.
Wirtualka postawiona na VMware workstation pro 12.
Doinstalowany jest VMware Tool. Konfiguracja VMwera jest poprawna bo przy zmianie rozdzielczości generowaniu przez dany monitor po uruchomienie NT widzi jaka rozdzielczość można ustawić po zmianie rozdzielczości i restarcie ładuje się standardowa. Już mam brak pomysłów co jest nie tak.
Komp bazowy Win 7 grafika GeForce 8400GS.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 25 lis 2016, 22:28 
Offline
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 lis 2008, 02:01
Posty: 4593
Lokalizacja: Poznań
Podziękował: 13 raz
Pomógł: 125 raz
Czy w opcjach sprzętu w systemie gościa widoczna jest karta grafiki VMware SVGA / SVGA 3D?

_________________
Washi
Jesli mój post okazał się pomocny, zaloguj się i kliknij na kciuk po prawej stronie ----------->
Porozmawiajmy o wirtualizacji - http://www.virtual-it.pl/


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Copyright © 2008-2012. All Rights Reserved Virtual-IT.pl