Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 31 sie 2020, 10:29 
Offline
V-początkujacy

Rejestracja: 31 sie 2020, 10:16
Posty: 1
Podziękował: 0 razy
Pomógł: 0 razy
Witam

Czy jest jakiś sposób by mając fizycznie 2 Windowsy mieć z obu dostęp do tych samych maszyn wirtualnych?
Mam posadzonego VirtualBox na Win7 i tam kilka virtualnych systemów, chciałbym do nich tez mieć dostep z Windowsa 10 gdzie tez zainstalowałem VirtualBoxa, niestety gdy tworze nowy system podając taka sama nazwę folderu i wskazując istniejący "twardy dysk" otrzymuje komunikat z błędem.
Jak do tego podejść?

Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 01 wrz 2020, 11:15 
Offline
V-początkujacy

Rejestracja: 25 kwie 2009, 18:30
Posty: 8
Podziękował: 0 razy
Pomógł: 0 razy
A RDP nie rozwiązuje problemu?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Copyright © 2008-2012. All Rights Reserved Virtual-IT.pl