Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 11 paź 2016, 20:27 
Offline
V-początkujacy

Rejestracja: 29 kwie 2016, 14:50
Posty: 17
Podziękował: 0 razy
Pomógł: 0 razy
Witam,

Chciałem stworzyć topologie testową za pomocą polecenia nm:
sudo mn --topo single,3 --mac --controller remote --switch ovsk
Jednak zależało by mi na stworzeniu takiej topologi z dwoma switchami. Czytałem helpa ale nie widzę żeby była taka możliwość.

Z góry dzięki za pomoc.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 12 paź 2016, 13:08 
Offline
V-aplikacja

Rejestracja: 03 kwie 2009, 13:13
Posty: 33
Podziękował: 2 raz
Pomógł: 0 razy
Zajrzyj tutaj:

http://windysdn.blogspot.com/2013/10/mi ... tches.html


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Copyright © 2008-2012. All Rights Reserved Virtual-IT.pl